Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Vyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříkuVyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříku Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 03.06. 2020
Dnes má svátek Tamara
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sváteční jablkový moučník

fotka Sváteční jablkový moučník
Vložil:
Porcí:7
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Sváteční jablkový moučník:

Těsto:  | 400 g hladké mouky  | 100 g pískového cukru  | 250 g Hery  | 1/2 prášku do pečiva  | 4 žloutky  | Náplň:  | 4 bílky  | dle chuti: jablka  | dle chuti: ořechy

Postup přípravy receptu Sváteční jablkový moučník:

Na vále zpracujeme těsto, jednu čtvrtinu oddělíme a necháme ztuhnout v mrazničce. Zbylé těsto rozválíme a dáme na plech. Posypeme strouhanými jablky, potřeme bílkovým sněhem s cukrem, posypeme sekanými ořechy a nahoru nastrouháme vychlazený zbytek těsta. Upečeme dorůžova. Nejlépe chutná odležený do druhého dne.


Fotky receptu Sváteční jablkový moučník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sváteční jablkový moučník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !