Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.04. 2025
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kávové iglú

fotka Kávové iglú
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Kávové iglú :

500 ml zakysané smetany  | 2 lžíce mleté kávy  | 350 g kondenzovaného mléka  | 200 g pistáciové deli  | 2 ks bílky  | 150 g cukru

Postup přípravy receptu Kávové iglú :

Nejdříve z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh. Hmotu poté vložíme do dortové formy vyložené pečícím papírem a pečeme, nebo spíše jen sušíme, v troubě předehřáté na 150 ºC. Po upečení necháme korpus vychladnout.
Mezitím v míse smícháme zakysanou smetanu s mletou kávou. Do jiné mísy vložíme kondenzované mléko, sněhový korpus rozlámaný na větší kousky a pistáciovo karamelovou tyčinku, kterou předtím nadrobno nasekáme. Smícháme, přidáme zakysanou smetanu s kávou a mícháme, dokud nezískáme kompaktní hmotu. Směs poté nalijeme do menších formiček a necháme 6 hodin vychladit. Vychlazený kávový dezert vyklopíme na talířek, ozdobíme čokoládovými kávovými zrnky nebo ovocem a ihned podáváme.


Fotky receptu Kávové iglú :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kávové iglú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !