8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená jablíčka

fotka Zapečená jablíčka
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Zapečená jablíčka:

4 ks velká jablka  | 4 plátky bílého pečiva  | 1 ks citron  | 40 g másla  | 80 g mandlí  | 0,1 l šlehačky  | 2 lžíce rumu nebo pálenky  | 100 g zkaramelizovaného krystal. cukru

Postup přípravy receptu Zapečená jablíčka:

Jablka oloupeme a opatrně odstraníme jádřince, abychom jablka neproděravěli. Vzápětí je pokapeme citronovou šťávou, aby jablečná masa nezhnědla. Pečivo nakrájené na plátky (veka, bageta, velká houska apod.) potřeme máslem a touto stranou je položíme na plech. Na každý plátek položíme jablko vykrojeným otvorem nahoru. Smícháme drobně nasekané mandle, zkaramelizovaný cukr, polovinu šlehačky a alkohol. Touto směsí jablka naplníme a ve středně vyhřáté troubě zapečeme. Hotové zdobíme šlehačkou a ihned podáváme.


Fotky receptu Zapečená jablíčka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená jablíčka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !