8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapékaná sýrová omáčka s květákem

fotka Zapékaná sýrová omáčka s květákem
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 34

Použité suroviny receptu Zapékaná sýrová omáčka s květákem:

Bešamel v prášku  | 1 l mléka  | 1 celý květák  | 1 balíček sýrů Apetito (3 ks)  | 2 tuby měkkých sýrů  | 1/2 pomazánkového másla s paprikou  |  muškátový květ  |  sůl  |  bílý pepř  | 1 balení nivy  | 1 balíček tvrdého ementálu  |  tuk na vymazání

Postup přípravy receptu Zapékaná sýrová omáčka s květákem:

1. Uvaříme květák a brokolici, rozdělíme je na růžičky a obojí naskládáme do tukem vymazaného pekáčku.
2. Ve třičtvrtě množství mléka rozmícháme bešamel a dáme vařit. Když začne houstnout, přidáme všechny měkké sýry a rozmícháme. Necháme pořádně provařit a přilijeme zbylé mléko. Uvedeme do varu a přidáme 2 špetky bílého pepře, osolíme a přidáme 1/2 lžičky muškátového květu.
3. Květák a brokolici zalijeme omáčkou a dáme do trouby na dvacet minut zapáct. tři minuty před koncem celý pekáček posypeme nastrouhanou nivou a ementálem.


Fotky receptu Zapékaná sýrová omáčka s květákem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékaná sýrová omáčka s květákem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !