8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablíčka ve vlastní šťávě

Jablíčka ve vlastní šťávě
3. 10. 2009 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Jablíčka ve vlastní šťávě: Jablíčka oloupeme, vykrojíme jádřinec, nastrouháme na struhadle, dáme do sklenic a sterilujeme 20 minut při 80 stupních. Takhle připravená jablka vydrží dlouho, ale hlavně ušetří čas při příprave ja ... …více»

Nakládaný hermelín s bazalkou a ořechy

Nakládaný hermelín s bazalkou a ořechy
3. 10. 2009 Zavařování +++++++-__
Příprava receptu Nakládaný hermelín s bazalkou a ořechy: Hermelíny pokrájíme na půlky, každé na 2 kolečka. Dovnitř namačkáme kusy vlašských ořechů, plátky česneku a čerstvé omyté listy bazalky. Sýry na sebe položíme. Pokud drží špatně u sebe, doporučuji fíg ... …více»

Džem z černého rybízu za syrova

Džem z černého rybízu za syrova
1. 10. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Džem z černého rybízu za syrova: Do litru dřeně z černého rybízu přidáme 1 kg cukru, třeme 20 minut. Dáváme do sklenic, povážeme celofánem a v lednici minimálně 1 měsíc, aby se utvořil. Protože jsou vitamíny zachovány, uchovávejte ve ... …více»

Kompot z hroznového vína

Kompot z hroznového vína
1. 10. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Kompot z hroznového vína: Celé hrozny důkladně umyjeme pod tekoucí vodou, necháme okapat a bobule ze stopek pomocí malých nůžek ostřiháme. Bobule vína poté skládáme do sklenic. Vodu svaříme s cukrem a kyselinou citronovou. ... …více»

Rybíz s mrkví

Rybíz s mrkví
30. 09. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Rybíz s mrkví: Vše vařte 5 minut, míchejte a nechte zchladit na pokojovou teplotu. Nalejte do sleniček a zavařte asi 5 minut. Vhodné ke svíčkové omáčce. ... ... …více»
 

Rajčata plněná balkánským sýrem

Rajčata plněná balkánským sýrem
30. 09. 2009 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Rajčata plněná balkánským sýrem: Pevná rajčata omyjeme, seřízneme vrchní klobouček a vydlabeme. Balkánský sýr pokrájíme na kostky, promícháme s čerstvým tymianem, a naplníme jím vnitřky rajčat. Vkládáme do sklenice, prokládáme snítky ... …více»

Červená řepa pikant

Červená řepa pikant
30. 09. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Červená řepa pikant: Řepu omytou vaříme cca 1 hodinu, po uvaření přelijeme studenou vodou a oloupeme, nakrájíme na požodované kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. V míse smícháme řepu, cibuli a koření. A naplní ... …více»

Dýňový kompot s ananasovou příchutí

Dýňový kompot s ananasovou příchutí
30. 09. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Dýňový kompot s ananasovou příchutí: Nakrájenou dýni ponoříme do vody, přidáme 1 dcl octa a necháme 24 hod. namočené. Potom scedíme, dáme do kastrolu, přidáme 0,5 l vody, 35 dkg cukru, 3 kolečka citronu, 4 hřebíčky a vaříme za občasného ... …více»

Nálev na zeleninu

Nálev na zeleninu
29. 09. 2009 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Nálev na zeleninu: Ve vodě rozpustíme nejprve cukr. Potom do ní přidáme sůl a nakonec ocet. Nálev zahřejeme na 70 °C. Z tohoto nálevu odebereme asi jeden litr, přidáme do něho koření, uvedeme do varu a odstavíme. Ne ... …více»

Hrušková povidla s jablky

Hrušková povidla s jablky
28. 09. 2009 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Hrušková povidla s jablky: Hrušky s jablky omyjeme, oloupeme, odstraníme jadřince a nakrájíme na kousky. Dáme je do hrnce a rozvaříme na hustou kaši, přidáme cukr a ještě chvíli povaříme. Směs vložíme do sklenic, upevníme víčky ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !