Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.06. 2018
Dnes má svátek Zdeňka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nakládané feferonky

Nakládané feferonky
29. 09. 2010 Zavařování +++++_____
Feferonky omyjeme a naskládáme do sklenic. Do každé sklenice dáme uvedené suroviny, zalijeme olejem a octem. Dolijeme vodou až po okraj a zavíčkujeme. Zavařujeme při 80 stupních asi 20 minut. ... ... …více»

Nakládané kozí rohy

Nakládané kozí rohy
29. 09. 2010 Zavařování +++++_____
Omyté rohy zbavíme stopek, naskládáme do sklenic, přidáme do každé sklenice uvedené suroviny a doplníme vodou. Zavíčkujeme a dáme sterilovat na 25 minut při 80st. Uvedené suroviny jsou vždy na 1 skle ... …více»

Toasty z cukety s masem

Toasty z cukety s masem
19. 09. 2010 Zavařování +++++-____
Nejprve si všechny potřebné suroviny připravíme, očistíme cibuli, česnek a omyjeme papriky a rajčata. Na oleji zpěníme lehce cibuli a přidáme maso. Osolíme a společně dusíme. Postupně přidáváme c ... …více»

Česnek na zimu

Česnek na zimu
14. 09. 2010 Zavařování ++++++____
Oloupaný česnek urovnáme do skleniček od dětské výživy. Svaříme vodu se solí a česnek zalijeme. Musí být potopený. Vydrží až dva roky. A je vždy po ruce. ... ... …více»

Lilkové mazání

Lilkové mazání
26. 08. 2010 Zavařování +++++-____
Očištěné lilky upečeme do měkka, obracíme. Po vychladnutí rozkrojíme, semena a slupku odstraníme. Dužinu dáme do misky. Rajčata spaříme, oloupeme, rozmačkáme a spojíme s lilky. Duchutíme utřeným če ... …více»
 

Ananasovo-nektarinková marmeláda

Ananasovo-nektarinková marmeláda
23. 08. 2010 Zavařování +++++-____
Z ananasu odřízneme vršek, plod rozkrojíme na čtyři díly a dřevnatý střed podélně vyřízneme. Ananas oloupeme, dužínu nakrájíme na kostičky a odvážíme 700 g. Nektarinky omyjeme a necháme okapat. Rozkro ... …více»

Marmeláda z borůvek a malin pro diabetiky

Marmeláda z borůvek a malin pro diabetiky
23. 08. 2010 Zavařování +++++++___
Borůvky přebereme, odstraníme špatné plody, omyjeme, necháme okapat a odvážíme 500 g. Maliny také přebereme a odvážíme 500 g. Borůvky s malinami a skořicí vložíme do hrnce, promícháme se sladidlem a p ... …více»

Švestková povidla s kořením a rumem

Švestková povidla s kořením a rumem
18. 08. 2010 Zavařování ++++++-___
Švestky vypeckujeme. Potom je pokrájíme na malé kousky, vložíme do litinového hrnce a zasypeme cukrem. Přilijeme ocet, rum, a citronovou šťávu. Ochutíme hvězdičkou badyánu a celou skořicí. Vše promích ... …více»

Nakládání hub bez sterilizace

Nakládání hub bez sterilizace
18. 08. 2010 Zavařování +++++-____
Připravíme si nálev podle běžného postupu - vše svaříme. Houby nakrájíme na větší kousky a dáme vařit do osolené vody. Vaříme 1-2 min a sbíráme pěnu, kterou vyhodíme. Scedíme přes cedník ... …více»

Sterilované žampiony pro další použití v kuchyni

Sterilované žampiony pro další použití v kuchyni
16. 08. 2010 Zavařování +++++_____
Oloupané a oprané žampiony nakrájíme /plátky, čtvrtky../, vložíme do hrnce, nalijeme vodu tak do poloviny hrnce a osolíme. Povaříme cca 15 - 20 minut, horké zarexujeme do skleniček. Po vychladnutí, ne ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !