Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Závin s hruškami a modrým sýrem

fotka Závin s hruškami a modrým sýrem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Závin s hruškami a modrým sýrem:

1 tence vyválené listové těsto  |  několik zralých a sladkých hrušek  | podle chuti vlašské ořechy  |  sušené brusinky pro chuť i parádu  |  kus sýra s modrou plísní  | 1 vejce na potření  |  sezamová semínka na posypání

Postup přípravy receptu Závin s hruškami a modrým sýrem:

Do tence vyváleného listového těsta zabalíme plátky oloupaných sladkých hrušek, plísňového sýra, nalámané vlašské ořechy a sušené brusinky. Zabalíme jako štrúdl a v rozpálené troubě při teplotě 180 °C pečeme 35 až 40 minut. Chceme-li mít pečivo parádnější, po prvních deseti minutách pečení ho vytáhneme z trouby ven a potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme sezamem. Dopečeme a na posezení ještě horké sníme. Možná někoho udiví, že ač sýr je dostatečně slaný, v ústech máme sladce a blaženě :-)


Fotky receptu Závin s hruškami a modrým sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Závin s hruškami a modrým sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !