8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žemle

fotka Žemle
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 77

Použité suroviny receptu Žemle:

310ml vody  | 80 gramů másla  | 1 vejce  | 450 gramů pšeničné mouky  | 8 gramů/2velké odměrky/ sušeného mléka  | 32 gramů cukru  | 9 gramů/1 a 1/2malé odměrky/ soli  | 7,5 gramů/2 a 1/2 malé odměrky/ sušeného droždí

Postup přípravy receptu Žemle:

Podle návodu dáme přísady do pekárny /vodu, máslo, rozkvedlané vejce, mouku, sušené mléko, cukr, sůl a nakonec droždí/.
Dáme do pekárny na stupeň 7-Těsto. Když je těsto hotové, vyjmeme z pekárny. Na pomoučeném vále rozdělíme těsto na 12 bochánků. Položíme na slabě vymaštěný plech a necháme asi 40 minut volně kynout. Pak každou žemli pomažeme vejcem a pečeme dozlatova asi 15 minut.


Fotky receptu Žemle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žemle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles