Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zlaté kynuté briošky

fotka Zlaté kynuté briošky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 32

Použité suroviny receptu Zlaté kynuté briošky:

15 g droždí  | 150 ml mléka  | 300 g hladké mouky  | 100 g hrubé mouky  | 100 g másla  | 2 žloutky  |  sůl  |  mouka na vál  |  tuk na plech  | 1 vejce na potření

Postup přípravy receptu Zlaté kynuté briošky:

Droždí rozdrobíme, smícháme s částí teplého mléka, přidáme 2 lžíce mouky, zamícháme a takto připravený kvásek necháme vykynout. Do nahřáté mouky přidáme máslo, žloutky, vykynutý kvásek, sůl a vlažným mlékem zaděláme středně tuhé těsto. Po vypracování je necháme vykynout. Potom z něj vykrájíme pomoučenou lžící 20 malých bochánků a necháme je ještě kynout. Každý bochánek rozválíme na malý váleček a urovnáme je na tukem vymazaný plech. Opět necháme v teple chvíli vykynout. Každý pak potřeme rozšlehaným vejcem, podélně nařízneme ostrým nožem a upečeme ve středně teplé troubě dozlatova. Vychladlé rozřízneme a plníme.


Fotky receptu Zlaté kynuté briošky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zlaté kynuté briošky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !