Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Andílci z perníku

fotka Andílci z perníku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Andílci z perníku:

400 g hladké mouky  | 75 g Hery  | 2 vejce  | 140 g moučkového cukru  | 2 lžíce rozpuštěného medu  | 1 lžička jedlé sody  | 7 tlučených hřebíčků  | 1 lžička anýzu  | 1/2 lžičky skořice  | špetka badyánu  | poleva:  | 1 bílek  | 150 g moučkového cukru  |  citrónová šťáva

Postup přípravy receptu Andílci z perníku:

Těsto vypracujeme na vále, vyválíme na půl centimetru a vykrajujeme formičkou andílky. Poklademe je na vymaštěný a moukou vysypaný plech, kde je necháme přes noc odpočinout. Druhý den je pečeme asi 8 minut ve středně vyhřáté troubě. Čerstvě upečené potřeme rozšlehaným vejcem. Vychlazené pak zdobíme polevou, kterou jsme utřeli z bílků a cukru s trochou citrónové šťávy. Na sukně andílků napíšeme čísla a můžeme je použít jako adventní kalendář.


Fotky receptu Andílci z perníku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Andílci z perníku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !