Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bešamelová omáčka

fotka Bešamelová omáčka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Bešamelová omáčka:

150 ml voda  | 1 ks hovězí bujón  | 750 ml mléko  | 1/2 ks malá cibule  | 70 g hladká mouka  | 60 g máslo  |  sůl, pepř  |  tymián, muškátový oříšek

Postup přípravy receptu Bešamelová omáčka:

Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Mléko v hrnku ohřejeme. V kastrolku rozpustíme máslo, přidáme nakrájenou cibuli a krátce osmahneme. Zpěněnou cibuli zaprášíme moukou a za stálého míchání připravíme světlou jíšku. Hotovou jíšku zalijeme studeným vývarem z bujónu, rozmícháme a zalijeme horkým mlékem. Vymícháme dohladka, osolíme, okořeníme pepřem, tymiánem a nastrouhaným muškátovým oříškem. Za stálého míchání povaříme na mírném ohni asi 20 minut. Hotovou omáčku přecedíme přes jemný cedník a dochutíme. Bešamelová omáčka je vhodná k přípravě zapékaných pokrmů, zeleniny, a také jako základ k dalším omáčkám.


Fotky receptu Bešamelová omáčka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bešamelová omáčka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !