Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborová kaše říznutá česnekem

fotka Bramborová kaše říznutá česnekem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Bramborová kaše říznutá česnekem:

3 celé hlavy česneku  | 3 lžíce olivového oleje  | 1 kg brambor  |  půl hrnku šlehačky  |  máslo  |  sůl  |  bílý pepř

Postup přípravy receptu Bramborová kaše říznutá česnekem:

Rozehřejte troubu na 230° C. Vložte pekáč s česnekem. Ten před tím rozřízněte napříč na poloviny, osolte, opepřete a pokapejte olejem. Natočený řeznou plochu nahoru položte na pekáč a pečte zhruba 40 minut, dokud česnek nezměkne a nenabere zlatohnědou barvu. Pak ho vyndejte a po vychladnutí vymáčkněte stroužky česneku ze slupky. Přidejte do uvařených brambor a udělejte bramborovou kaši podle běžných postupů. Dobrou chuť.



Fotky receptu Bramborová kaše říznutá česnekem:

Bramborová kaše říznutá česnekem
Bramborová kaše říznutá česnekem
Bramborová kaše říznutá česnekem
Bramborová kaše říznutá česnekem
Fotky vložil: Natural,Mangovka 
Hodnocení receptu Bramborová kaše říznutá česnekem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !