Použité suroviny receptu Bramborový salát s bílým a zeleným chřestem :
800 g brambor
| 250 g bílého chřestu
| 250 g zeleného chřestu
| 1 malá cibulka
| 40 g másla
| 200 g holandské omáčky
| 1 lžíce středně ostré hořčice
| sůl, bílý pepř
| 20 g petrželové natě
| 120 g plátků anglické slaniny
Postup přípravy receptu Bramborový salát s bílým a zeleným chřestem :
Příprava:
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky. Chřest očistíme, šikmými řezy nakrájíme na kousky o velikosti asi 3 cm a uvaříme v osolené vodě (zhruba 8 minut). Cibulku nakrájíme na jemno, zpěníme na másle a přidáme do připravené základní holandské omáčky. Dochutíme hořčicí, solí, bílým pepřem a posekanou petrželovou natí a vše lehce promícháme. Při podávání doplníme plátky opečené slaniny.
Fotky receptu Bramborový salát s bílým a zeleným chřestem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!