MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.05. 2024
Dnes má svátek Pankrác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory sarladaise

fotka Brambory sarladaise
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Brambory sarladaise:

1 kg moučných brambor  | 4 lžíce husího nebo kachního sádla  | 3 stroužky česneku  | 25 g posekané petrželky  | 1 lžička lanýžového oleje

Postup přípravy receptu Brambory sarladaise:

Oloupané brambory nakrájet na tlusté plátky. Rozehřát 3 lžíce sádla na nelepící se pánvi a osmažit na něm ochucené brambory asi 5 minut na jedné straně do zlatohněda, obrátit je a osmažit do zlatohněda i na druhé straně. Potom snížit teplotu, přikrýt pánev a nechat jemně dusit dalších 10 minut. Posekat česnek s polovinou petrželky na Persillade. Odkrýt brambory a smíchat je s persillade a lanýžovým olejem. Znovu pánev přikrýt a dusit dalších 10 minut a až jsou měkké (když se do nich píchne malým nožíkem).
A nakonec odkrýt brambory, zvýšit teplotu a přidat zbytek sádla. Smažit asi 2 - 3 minuty, až je spodek brambor křupavý a hnědý. Přidat zbytek petrželky a nachvilku vše otočit.



Fotky receptu Brambory sarladaise:

Brambory sarladaise
Fotky vložil: tvackova1 
Hodnocení receptu Brambory sarladaise
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !