Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Angličáci – čokoládově pomerančové hvězdičky

fotka Angličáci – čokoládově pomerančové hvězdičky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 40

Použité suroviny receptu Angličáci – čokoládově pomerančové hvězdičky:

200 g čokolády na vaření  | 100 g másla  | 100 g moučkového cukru  | 2 vejce  | 250 g hladké mouky  | 2 lžíce kakaa  | 1/2 prášku do pečiva  |  pikantní marmeláda - ideálně pomerančová se zázvorem  |  bílá čokoládová poleva

Postup přípravy receptu Angličáci – čokoládově pomerančové hvězdičky:

Ve vodní lázni rozehřejeme nalámanou čokoládu s máslem a cukrem. Vyjmeme a postupně přimícháme rozšlehané vejce. Mouku prosejeme s kakaem a práškem do pečiva a zpracujeme s čokoládovou hmotou na vláčné těsto. Necháme 3-4 hodiny odpočinout v lednici.
Vyválíme na 2-3 mm silný plát, vykrájíme hvězdičky a pečeme na 160 °C.
Vychladlé hvězdičky slepíme marmeládou (ne džemem, tak by zůstal tekutý) a postříkáme bílou čokoládovou polevou.


Fotky receptu Angličáci – čokoládově pomerančové hvězdičky:

Angličáci – čokoládově pomerančové hvězdičky
Fotky vložil: agrant 
Hodnocení receptu Angličáci – čokoládově pomerančové
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !