Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Datlové hříbečky

fotka Datlové hříbečky
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Datlové hříbečky :

200 g másla  | 300 g hladké mouky  | 2 ks žloutky  | 100 g moučkového cukru  |  datle  |  čokoládová poleva

Postup přípravy receptu Datlové hříbečky :

Do mouky rozsekáme změklé máslo, přidáme moučkový cukr a žloutky a rukama zpracujeme na hladké a vláčné těsto. Těsto zabalíme do potravinářské fólie a uložíme v chladnu alespoň přes noc, ale může ležet třeba i dva dny.
Datle rozkrojíme na jedné straně a opatrně z nich vyjmeme pecku. Z těsta vyválíme plát a nakrájíme ho na obdélníky o velikosti asi 5 x 3 cm. Každou datli obalíme těstem a dobře uzavřeme. Položíme na plech vyložený papírem na pečení a v troubě předehřáté na 200 stupňů C upečeme. Po upečení sesuneme z plechu, necháme vychladnout a asi třetinu každého kousku namočíme do čokoládové polevy. Výsledkem jsou opravdu malé datlové hříbečky.



Fotky receptu Datlové hříbečky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Datlové hříbečky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !