Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.04. 2018
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rychlý makovec z domácí pekárny

Rychlý makovec z domácí pekárny
28. 11. 2009 Domácí pekárna +++++-____
Příprava receptu Rychlý makovec z domácí pekárny: Do pekárny dáme nejprve tekuté suroviny a poté sypké suroviny. Mouku s kypřícím práškem dáme až naposledy. Zapneme program rychlý (na 15 minutové umíchání) a pak program pečení. Pečeme 60 minut. ... ... …více»

Ciabatta z domácí pekárny s rajčaty

Ciabatta z domácí pekárny s rajčaty
28. 11. 2009 Domácí pekárna +++++-____
Příprava receptu Ciabatta z domácí pekárny s rajčaty: Do pekárny dáme nejdříve tekuté přísady a osmahnutá rajčata. Poté mouku a na ni kvasnice. Zapneme program rychlý a po umíchání a krátkém nahřívání pekárnu vypneme. Necháme kynout v teplé pekárně ... …více»

Dietnější makovec z domácí pekárny

Dietnější  makovec z domácí pekárny
28. 11. 2009 Domácí pekárna +++++-____
Příprava receptu Dietnější makovec z domácí pekárny: Uvedené množství surovin je sestaveno pro menší pekárny s jedním hnětacím hákem. Do pekárny dáme prvně tekuté suroviny, vajíčka a poté sypké. Mák s cukrem můžeme nahradit samotným mákem, klidně i nep ... …více»

Sladký tvarohový chléb

Sladký tvarohový chléb
28. 11. 2009 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Sladký tvarohový chléb: Do nádoby z domácí pekárny dáme postupně nejdříve tekuté suroviny - mléko, vejce a rozpuštěnou Heru. Pak přidáme tvaroh, oba cukry, mouku, oříšky a hrozinky. Nahoru nasypeme prášek do pečiva. Dáme ... …více»

Těsto na závin z domácí pekárny

Těsto na závin z domácí pekárny
27. 11. 2009 Domácí pekárna +++++-____
Příprava receptu Těsto na závin z domácí pekárny: Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté a pak sypké. Zapneme pekárnu na program těsto. Po ukončení programu těsto rozválíme a plníme libovolnou náplní. ... ... …více»
 

Honzovy buchty z pekárny

Honzovy buchty z pekárny
6. 11. 2009 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Honzovy buchty z pekárny: Hotový kvásek a ostatní suroviny dáme do pekárny na program těsto, z vykynutého těsta vykrajujeme lžící kuličky, které na pomoučeném prkénku zploštíme a vložíme do nich malou lžičku povidel nebo marm ... …více»

Mazaneček z domácí pekárny

Mazaneček z domácí pekárny
5. 11. 2009 Domácí pekárna ++++++-___
Příprava receptu Mazaneček z domácí pekárny: Všechno dáme do pekárničky a dáme program s moučníky dělat, někdo to má jako program sladké. ... ... …více»

Těsto na buchty z domácí pekárny

Těsto na buchty z domácí pekárny
5. 11. 2009 Domácí pekárna +++++-____
Příprava receptu Těsto na buchty z domácí pekárny: Kvásek z 50 ml mléka, 2 lžic cukru a 2 lžic mouky dávám normálně vzejít na topení. Pak směs umístím do domácí pekárny, ta vypracuje a vykyne těsto. Po vykynutí vykrajovat ... …více»

Náš nejlepší chléb

Náš nejlepší chléb
4. 11. 2009 Domácí pekárna ++++++-___
Příprava receptu Náš nejlepší chléb: Do nádoby dáme postupně všechny suroviny, nastavíme program Základní - pekárna Moulinex XXL, hmotnost 1 kg, vypečení - sřední. Je to náš nejoblíbenejší chléb. Často ho peču. ... ... …více»

Domácí chutný chleba

Domácí chutný chleba
2. 11. 2009 Domácí pekárna +++++-____
Příprava receptu Domácí chutný chleba: Smícháte obě mouky, přidáte sůl, semínka, promícháte. Předehřejeme troubu na 230 stupňů. Droždí rozdrobíme do mouky, přidáme vlažnou vodu a těsto uhněteme do bochánku (vody můžete přidat i více, pak ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !