Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.12. 2018
Dnes má svátek Lucie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tenká pizza z domácí pekárny

Tenká pizza z domácí pekárny
31. 10. 2009 Domácí pekárna +++++-____
Příprava receptu Tenká pizza z domácí pekárny: 400 ml mléka (vody) dáme do pekárny, přidáme mléko, sůl, cukr a droždí a zapneme program těsto, podle potřeby přisypeme mouku nebo dolijeme mléko tak, až bude těsto vláčné. Po vykynutí rozválíme na te ... …více»

Hrníčkový chléb

Hrníčkový chléb
31. 10. 2009 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Hrníčkový chléb: Do pekárny dáme nejprve tekuté přísady - vodu, olej a ocet, nasypeme mouku, do jednoho rohu nasypeme sůl, do druhého cukr, do dalšího rohu kmín a doprostřed nasypeme droždí. Pokud máme droždí čerstvé ... …více»

Janin podmáslový chléb

Janin podmáslový chléb
30. 10. 2009 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Janin podmáslový chléb: Dáme do pečící formy přesně po sobě dle receptu všechny ingredience (pokojové teploty), nastavíme na základní program. Mouku dělím na 350 g chlebové pšeničné + 150 g celozrnné (žitné, špaldové ... …více»

Vícezrnný chleba z pekárny

Vícezrnný chleba z pekárny
23. 10. 2009 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Vícezrnný chleba z pekárny: Do pekárny vložíme suroviny v pořadí tekuté, sypké, kvásek dáme navrch na mouku, kus od kvasnic. Zapneme program Celozrnný (nebo Klasik), těsto déle kyne. ... ... …více»

Bagetky z domácí pekárny sypané

Bagetky z domácí pekárny sypané
20. 10. 2009 Domácí pekárna ++++++-___
Příprava receptu Bagetky z domácí pekárny sypané: Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté a pak sypké. Dáme na program těsto. Po vykynutí řádně propracujeme a necháme na vymazaném plechu ještě vykynout. Nařízneme a potřeme slanou vodou. Pečeme na 18 ... …více»
 

Semínkový chleba

Semínkový chleba
18. 10. 2009 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Semínkový chleba: Do domácí pekárny vložíme ingredience dle pořadí v seznamu, pekárnu nastavíme na program 1 (základní), velikost 750 g, kůrka světlá. Po upečení necháme chleba chvíli odležet v pekárně, pak vyndáme nej ... …více»

Chleba s dýňovými semínky

Chleba s dýňovými semínky
6. 10. 2009 Domácí pekárna ++++++-___
Příprava receptu Chleba s dýňovými semínky: Všechny suroviny dáme do pekárny, nastavíme program ZÁKLADNÍ (3,15h), velikost 1250 g, kůrka střední. ... ... …více»

Bílý chléb s medem

Bílý chléb s medem
6. 10. 2009 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Bílý chléb s medem: Vejce, mléko, sůl a med rozmixujeme, mezitím si roztavíme máslo. Na rozmixované přísady nalijeme roztavené máslo, a na to vše vysypeme mouku a droždí. Nastavíme program sladký a barvu střední. ... ... …více»

Černá bábovka s kokosem

Černá bábovka s kokosem
29. 09. 2009 Domácí pekárna ++++++-___
Příprava receptu Černá bábovka s kokosem: Pekl jsem v pekárně na program dort. Celková doba přípravy 2 hodiny. Před koncem pohlídat, stačila asi hodina pečení. Při pečení v troubě v bábovkové formě asi 50 minut na 160 °C. ... ... …více»

Celozrnné housky

Celozrnné housky
10. 09. 2009 Domácí pekárna ++++++-___
Příprava receptu Celozrnné housky: Do mísy dáme teplou vodu, droždí, sůl, cukr, uděláme kvásek, přidáme olej, ocet, semena, šrot, mouku, vše zamícháme a zaděláme těsto, necháme půl hodiny kynout. Po vykynutí si namočíme ruce a polevk ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !