Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 23.08. 2019
Dnes má svátek Sandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Mazanec hnětený v pekárně

Mazanec hnětený v pekárně
19. 05. 2010 Domácí pekárna +++++_____
Do nádoby v pekárně nalijeme mléko, rozšlehané vejce, rozehřátou Heru, špetku soli, cukr, citr. kůru a nadrobte droždí. Zapneme program těsto a po zvukovém signálu přisypeme mandle. Asi po 110 minutác ... …více»

Rohlíčky se šunkou a sýrem z pekárny

Rohlíčky se šunkou a sýrem z pekárny
17. 05. 2010 Domácí pekárna ++++++____
Do pekárny nalijeme mléko, olej, sůl, kmín, mouku cukr a nakonec nadrobíme droždí. Zapneme program. Nakrájíme si šunku na proužky, sýr na kostičky. Z vykynutého těsta odkrajujeme malé bochníčky, kte ... …více»

Domácí jemná veka

Domácí jemná veka
15. 05. 2010 Domácí pekárna ++++++____
Do nádoby v pekárně nalijeme vodu. Přidáme olej, mouku, sůl, cukr a droždí, zapneme program příprava těsta a za hodinu a padesát minut máme těsto připravené a nakynuté. Troubu předehřejeme na 200°C. ... …více»

Domácí veka z domácí pekárny

Domácí veka z domácí pekárny
9. 05. 2010 Domácí pekárna ++++++-___
Suroviny vložíme do pekárny a zapneme program těsto. Když je těsto hotové, tak ho na vále propracujeme a vytvarujeme dvě veky, které dáme na pečící papír a necháme na teplém místě pod utěrkou kynout a ... …více»

Cibulovo - podmáslový chleba

Cibulovo - podmáslový chleba
9. 05. 2010 Domácí pekárna +++++-____
Vše kromě cibule dejte do pekárny. Zapněte základní program. Po zaznění signálu přidáme do zlatova osmaženou vychlazenou cibulku. Někdy je potřeba přidat ještě trošku mouky. Podle množství cibulky - j ... …více»
 

Kynuté makovníčky

Kynuté makovníčky
21. 04. 2010 Domácí pekárna ++++++-___
Do pekárny si dáme 2 žloutky, rozpuštěné máslo, 1/4 l vlažného mléka. Potom přidáme 500 g polohrubé mouky, 100 g cukru, vanilkový cukr, špetku soli, kvasnice. Nastavíme v pekárně na program Těsto a ne ... …více»

Mazanec pečený doma v pekárně

Mazanec pečený doma v pekárně
6. 04. 2010 Domácí pekárna ++++++-___
Příprava receptu Mazanec pečený doma v pekárně: Do pekárny dáme mléko, rozpuštěné máslo a ostatní, po zapípnutí pak přidáme rozinky. Pečeme na sprint a střední bochník. ... ... …více»

Kmínový výborný chléb z domácí pekárny

Kmínový výborný chléb z domácí pekárny
28. 02. 2010 Domácí pekárna +++++++___
Příprava receptu Kmínový výborný chléb z domácí pekárny: Do pekárny nalijeme podmáslí, přidáme mouku a ostatní ingredience. Zapneme na program na pečení chleba - dle druhu pekárny který máme a jak jsem zvyklé. Pár praktických doporučení: Je dobře všech ... …více»

Semlbába z pekárny

Semlbába z pekárny
25. 02. 2010 Domácí pekárna ++++++-___
Příprava receptu Semlbába z pekárny: Mléko vylijeme do mísy, přidáme cukr, 2 vejce a rum. Rozšleháme, přidáme nakrájené na kostky rohlíky a necháme mléko vsáknout asi tak 20 minut. Jablka oloupeme a nastrouháme nahrubo.Nádobu z pekárny v ... …více»

Knedlíková dobrota

Knedlíková dobrota
25. 02. 2010 Domácí pekárna +++++++___
Příprava receptu Knedlíková dobrota: Knedlíky nakrájíme na kostičky, dáme do mísy. Vejce rozšleháme s mlékem a nalijeme na knedlíky. Necháme chvilku provlhčit. Mezitím si olejem mírně vymažeme nádobu z pekárny. Hnětací háky nedáváme. Pak ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !