Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušená jablka s tvarohovou pěnou

fotka Dušená jablka s tvarohovou pěnou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Dušená jablka s tvarohovou pěnou:

1 kg jablek  | 200 g cukru  | 1/8 l vody  | 2 cm vanilkového lusku  | 1/2 citronu (šťáva)  | 2 žloutky  | 150 g moučkového cukru  | 500 g tvarohu  | 1/4 l smetana ke šlehání

Postup přípravy receptu Dušená jablka s tvarohovou pěnou:

Oloupaná jablka rozčtvrtíme, zbavíme jádřinců a vložíme do cukru povařeného s citronovou šťávou a trochou vanilinového cukru. Jablka v cukru udusíme doměkka, ale jen tak, aby se nerozvařila.
Pak je pokapeme citronovou šťávou. V míse umícháme do pěny žloutky s cukrem a trochou vanilinového cukru. Postupně přidáváme rozetřený měkký tvaroh a nakonec lehce vmícháme šlehanou smetanu.
Skleněné pohárky plníme střídavě vrstvou dušených jablek a tvarohovou pěnou.


Fotky receptu Dušená jablka s tvarohovou pěnou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušená jablka s tvarohovou pěnou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !