Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.07. 2019
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hrozinkový pudink

fotka Hrozinkový pudink
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Hrozinkový pudink:

200 g strouhané housky  | 2,5 dl mléka  | 2 vejce  | 50 g mletých mandlí  | 1 balíček vanilkového cukru  | 1 lžíce rumu  | 1/2 balíčku prášku do pečiva  | 100 g hrozinek  | 250 g zahradních jahod  | 50 g moučkového cukru  | 1,25 dl sladké smetany

Postup přípravy receptu Hrozinkový pudink:

Strouhanou housku namočíme do mléka, přidáme žloutky, mandle, vanilkový cukr, rum, prášek do pečiva, hrozinky a všechno dobře promícháme. Z bílků ušleháme tuhý sníh a zlehka přimícháme k připravené hmotě. Pudinkovou formu vymažeme a vysypeme strouhankou, naplníme hmotou, uzavřeme a ve vařící vodě uvaříme. Uvařený pudink vyklopíme a podáváme s ovocnou omačkou.
OVOCNÁ OMÁČKA - Jahody s cukrem dobře rozmačkáme a smícháme se sladkou smetanou.


Fotky receptu Hrozinkový pudink:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrozinkový pudink
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !