Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.06. 2019
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hroznový clafoutis

fotka Hroznový clafoutis
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Hroznový clafoutis:

3 lžíce polohrubé mouky  | 2 lžíce moučkového cukru  | 200 ml mléka  | 4 vejce  | 1 balíček vanilkového cukru  | 400 g hroznů  | 2 lžíce cukru krupice na poprášení

Postup přípravy receptu Hroznový clafoutis:

Postup:
Mouku prosijeme s moučkovým cukrem do mísy a vymícháme s mlékem do hladka. Pak vmícháme vanilínový cukr a vejce.
Hrozny omyjeme a osušíme. Rovnoměrně je rozdělíme do kulaté, nízké koláčové formy (velké - prům. 28 cm) vymazané máslem. Na hrozny nalijeme těsto. Formu dáme péct do předehřáté trouby na 180 stupňů Celsia (horkovzdušně na 160 stupňů) na zhruba 45 minut. Podáváme teplé, posypané cukrem.


Fotky receptu Hroznový clafoutis:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hroznový clafoutis
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !