Postup přípravy receptu Indiánský pudink amerických domorodců:
Nejprve předehřát troubu na 165°C. Vymastit 6 ohnivzdorných hrníčků. V kastrole s těžkým dnem smíchat mléko se solí a kukuřičnou krupicí. Vmíchat tam 250 ml mléka, promíchat a potom tam nalít zbytek mléka. Za stálého míchání vařit asi 5 - 7 minut, nebo až vše trochu zhoustne. Odstavit a dovnitř vmíchat máslo, cukr a potom skořici, oříšek a kůru. V malé misce našlehat vejce a vmíchat do nich 250 ml horkou kukuřičnou směs a potom vše vrátit do kastrolku a dobře promíchat. Těstíčko rozdělit do hrníčků a ty postavit do nádoby s okrajem a nalít kolem nich vařící vodu tak, aby sahala do poloviny hrníčků. Péct asi 55 minut. V malé misce našlehat jogurt s javorovým sirupem a s tímto krémem podávat pudink při pokojové teplotě. TIP: Misto krému s javorovým sirupem můžete podávat vanilkovou zmrzlinu, nebo trochu oslazenou našlehanou šlehačku.
Fotky receptu Indiánský pudink amerických domorodců:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!