8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Italské cukroví

fotka Italské cukroví
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 53

Použité suroviny receptu Italské cukroví:

základní cukrové těsto  | 125 ml žluté kukuřičné krupice  | 8 lžic sušeného rybízu  | 2 lžíce nastrouhané cironové kůry

Postup přípravy receptu Italské cukroví:

Připravíme základní těsto, posypeme kukuřičnou krupicí, kůrou a sušeným rybízem a zapracujeme je do těsta. Nepřepracovat. Položíme těsto mezi dva archy pečícího papíru a vyválíme ho na 5 mm. Vložíme ho do chladničky a necháme ho asi po 30 minut ztuhnout.
Předehřejeme troubu na 180°C. Vyložíme plechy pečícím papírem.
Pomocí formičky na vykrajovíní s ozdobným okrajem vykrájíme cukroví. Dáme dohromady zbytky a rozválíme ho jako poprvé. Poskládáme cukroví na připravené plechy a pečeme jeden plech po druhém asi 12 minut, až okraje cukroví zrůžoví. Uschováme vychladlé cukroví v plechových vzduchotěsně uzavřených krabicích.


Fotky receptu Italské cukroví:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Italské cukroví
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !