Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablka s bílým vínem a kandovaným ovocem

fotka Jablka s bílým vínem a kandovaným ovocem
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 45

Použité suroviny receptu Jablka s bílým vínem a kandovaným ovocem:

1,5 dl bílého vína polosuchého  | 5 jablek  | 30 g kand. ovoce  | 50 g třtinového cukru  | 70 g másla  | 50 g rozinek  |  rum

Postup přípravy receptu Jablka s bílým vínem a kandovaným ovocem:

Jablka neloupeme, odstraníme jen jádřinec. Rozinky namočíme do rumu a necháme stát asi 30 minut. Poté je trochu vymačkáme a promícháme s třtinovým cukrem a kandovaným ovocem. Kandované ovoce můžeme, ale nemusíme namáčet spolu s rozinkami.
Zapékací misku vymažeme máslem. Jablka položíme a do vydlabaného vnitřku navrstvíme směs. Na každé jablko položíme plátek másla. Vše podlijeme bílým vínem.
Jablka pečeme ve vyhřáté troubě asi 25 minut. Podáváme je horké.


Fotky receptu Jablka s bílým vínem a kandovaným ovocem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablka s bílým vínem a kandovaným ovocem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !