Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karamelky

fotka Karamelky
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 32

Použité suroviny receptu Karamelky:

1 ks vanilkového lusku  | 200 g cukru krupice  | 50 g tekutého medu  | 5 lžic vody  | 200 ml smetany  | 20 g tuku  | 100 g pistáciových oříšků  |  olej na potření  |  pečící papír

Postup přípravy receptu Karamelky:

Formu zhruba 20x20 centimetrů vyložte pečícím papírem a potřete olejem. Vanilkový lusk podélně nakrojte a s cukrem, tekutým medem a vodou povařte za stálého míchání 2-3 minuty a při pokojové teplotě vychlaďte. Nechte přejít varem smetanu, přidejte do ní připravený karamel a na ohni míchejte, dokud směs nezhnědne. Potom přidejte tuk a sejměte z ohně. Vanilkový lusk odstraňte a do hmoty vmíchejte hrubě rozsekané nesolené pistáciové oříšky. Hmotu vlijte do formy a uložte ji v chladu. Po zatuhnutí ji krájejte ostrým nožem na kostičky - karamelky, které můžete jednotlivě zabalit do celofánu.


Fotky receptu Karamelky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karamelky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !