Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kořeněná pomerančová rýže

fotka Kořeněná pomerančová rýže
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Kořeněná pomerančová rýže:

1 cibuli  | 150g celeru  | 1 lžíci oleje  | 100 g dlouhozrnné rýže  | 150 ml pomerančové šťávy  | špetku nastrouhané omyté pomerančové kůry  | 75 ml vody  | 20 g rozinek  | 1 bobkový list  | špetku soli

Postup přípravy receptu Kořeněná pomerančová rýže:

Cibuli oloupeme a nakrájíme. Celer ostrouháme a omyjeme a nakrájíme jej na malé kousky. V hrnci rozpálíme olej a cibuli na něm necháme zesklovatět. Přidáme rýži a kousky celeru a vše společně chvíli smažíme. Přidáme pomerančovou šťávu a kůru, vodu a rozinky s bobkovým listem. Osolíme, opepříme. Rýžovou hmotu přivedeme k varu a necháme ji 15-20 minut na mírném plameni vařit. Na závěr vyjmeme bobkový list a nakonec pomerančovou rýži ještě jednou dochutíme kořením (solí, pepřem, popř. nastrouhaným muškátovým oříškem). Je to mňam ke kuřecím prsům.


Fotky receptu Kořeněná pomerančová rýže:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kořeněná pomerančová rýže
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !