Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Korpusy

fotka Korpusy
Vložil:
Porcí:
Doba přípravy:  min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Korpusy:

Postup přípravy receptu Korpusy:

<strong>NĚKOLIK RAD :</strong><br><br>

- sníh do piškotového korpusu vždy zamícháváme velmi opatrně a ručně. Sníh jakoby do těsta zabalujeme.<br>
- formu na dort (zejména v případě piškotového korpusu od Katky) nevymazáváme. Jen na dno dáme peč. papír. Těsto se na stěny sice přichytí, ale před vyklopením ho lehce odřízneme nožem. Dort tak lépe drží tvar, naodkloní se směrem do středu.<br>
- při pečení se držíme přesně pokynů v receptu - peču spíš zvolna a dlouho. Pokud není korpus dostatečně propečený, po vychladnutí se propadne.<br>
- to, zda je upečený, zjistíme píchnutím špejle do středu. Po vytažení je špejle suchá, bez těsta.<br>
- korpus vyklopíme až po mírném vychlazení - 5-10 minut po vytažení z trouby. Pokud to uděláme dřív, riskujeme jeho sražení. Studený korpus jde zase špatně vyklápět.<br><br>


Fotky receptu Korpusy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Korpusy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !