200 ml smetany ke šlehání
| 2 lžíce moučkového cukru
| 200 g jahod
| 2 lžíce medu
| 150 g mascarpone
| 1 papája
| 2 lžíce karamelu
| lístečky máty nebo meduňku na ozdobení
Postup přípravy receptu Krémový pohár s papájou:
Ze smetany připravíme hustou šlehačku. Mascarpone vyšleháme s cukrem do pěny. Vmícháme šlehačku a směsí naplníme cukrářský sáček. Papáju a jahody očistíme a obojí nakrájíme na menší kousky. Papáju lehce promícháme s karamelem, jahody pak s medem. Na dno skleněných pohárků nastříkáme trochu smetanového krému. Na krém naneseme papápu a zakryjeme ji další vrstvou krému. Přidáme jahody. Poháry na závěr dozdobíme zbylým krémem a lístečky meduňky a dáme je do ledničky vychladit.
Fotky receptu Krémový pohár s papájou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!