MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuchařská pohotovost - Gratinované brambory

fotka Kuchařská pohotovost - Gratinované brambory
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Kuchařská pohotovost - Gratinované brambory:

1 kg brambor  | 0,3 l smetany  | 1 lžíce bramborového škrobu  | 1 stroužek česneku  |  sůl  |  bílý pepř

Postup přípravy receptu Kuchařská pohotovost - Gratinované brambory:

Oloupané brambory nakrájíme nebo nastrouháme na tenké plátky. Ty promícháme se smetanou, do které jsme přidali bramborový škrob, sůl, bílý pepř a prolisovaný česnek. Potom vše vyskládáme do vymazaného pekáče, zalijeme zbytkem ochucené smetany, dáme péct do trouby na 150 stupňů a asi po hodině a půl máme hotovou přílohu, která potěší nejednoho gurmána.

Rady:
Škrob se přidává pouze do nových brambor.
Do smetany můžete nasekat i své oblíbené bylinky.



Čtěte také článek o Kuchařské pohotovosti:

Kuchařská pohotovost zachrání vaše oslavy!




Fotky receptu Kuchařská pohotovost - Gratinované brambory:

Kuchařská pohotovost - Gratinované brambory
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Kuchařská pohotovost - Gratinované
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !