Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.06. 2019
Dnes má svátek Ivan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Mandlová palačinka s vanilkovou zmzlinou

fotka Mandlová palačinka s vanilkovou zmzlinou
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Mandlová palačinka s vanilkovou zmzlinou:

50 g cukr  | 1 dcl javorový sirup  | 50 g mandlové lupínky  | 1 l mléka  | 400 g mouky  | 1 ušlehaná šlehačka  | 250 g vanilková zmrzlina  | 1 vejce

Postup přípravy receptu Mandlová palačinka s vanilkovou zmzlinou:

Nejprve připravíme sladké těsto. Na vymaštěnou pánev hodíme hrstku mandlových lupínků, které ihned zalijeme těstem, a postupně tak zhotovíme osm palačinek. Potřeme je vanilkovou zmrzlinou, obložíme půlkou banánu, ozdobíme šlehačkou a přelijeme javorovým sirupem.



Fotky receptu Mandlová palačinka s vanilkovou zmzlinou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mandlová palačinka s vanilkovou zmzlinou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !