MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Marinovaný žralok na grilu

fotka Marinovaný žralok na grilu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Marinovaný žralok na grilu:

1 lžičku sójové omáčky  | 1 špetku mletého pepře  | 2 lžíce oleje  | několik kapek tabaska  | 1 lžičku citronové šťávy  | 4 porce žraločího masa  | 1 dl bílého vína  | ½ lžičky mletého zázvoru  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Marinovaný žralok na grilu:

Všechny ingredience smícháme v míse, do vzniklé marinády naložíme rozmražené, omyté a posléze osušené porce masa, jehož kůži na okrajích nařízneme, a necháme přes noc rozležet. Okapanou parybu poté grilujeme z obou stran celkem asi 15 minut, během grilování ji potíráme marinádou. Podáváme s chlebem a čerstvými rajčaty.


Fotky receptu Marinovaný žralok na grilu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marinovaný žralok na grilu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !