Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hřiby po provensálsku

fotka Hřiby po provensálsku
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 48

Použité suroviny receptu Hřiby po provensálsku:

2 až 3 hřiby  | nádivka:  | 1 lžíce másla  | 1 stroužek česneku  |  šalotka  |  petržel  |  majoránka  |  citrónová šťáva  |  muškát

Postup přípravy receptu Hřiby po provensálsku:

Hřiby očistíme a oddělíme kloboučky od nožičky. Klobouček položíme klenbou nahoru na grilovací rošt a po 3 až 4 minutách obrátíme.
Stroužek česneku, šalotku a petržel jemně pokrájíme, smícháme s máslem, ochutíme majoránkou, muškátem a citrónovou šťávou. Směsí naplníme kloboučky a okamžitě servírujeme.


Fotky receptu Hřiby po provensálsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hřiby po provensálsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !