MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.05. 2024
Dnes má svátek Pankrác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Roštěnky na hořčici

Roštěnky na hořčici
9. 02. 2007 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Roštěnky na hořčici: Očištěné maso naklepeme, po obou stranách nařízneme, osolíme a opepříme. Opečeme po obou stranách na másle. Pak maso vyjmeme …více»

Hovězí na zázvoru

Hovězí na zázvoru
9. 02. 2007 Hovězí maso +++++++-__
Příprava receptu Hovězí na zázvoru: Omyté a naklepané maso osolíme a štědře posypeme zázvorem. Cibuli nakrájíme a podusíme na rozpáleném tuku, přidáme maso a po obou …více»

Vařené hovězí maso s citrónovou omáčkou

Vařené hovězí maso s citrónovou omáčkou
9. 02. 2007 Hovězí maso ++++++-___
Příprava receptu Vařené hovězí maso s citrónovou omáčkou: Hovězí maso uvaříme v osolené vodě. Mouku nasucho opražíme, zředíme vodou a mlékem, dobře rozmícháme, osolíme a povaříme. …více»

Hovězí maso přírodní

Hovězí maso přírodní
9. 02. 2007 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Hovězí maso přírodní: Opláchnutý kousek masa protkneme slaninou, osolíme jej a opepříme a na rozpáleném tuku po všech stranách dohněda opečeme. …více»

Biftekové překvapení

Biftekové překvapení
9. 02. 2007 Hovězí maso ++++++-___
Příprava receptu Biftekové překvapení: Žampiony podusíme na másle s nadrobno nakrájenou cibulí, osolíme, opepříme a nakonec přidáme nadrobno posekaný česnek a petrželovou  …více»
 

Bifteky se šunkou a vejcem

Bifteky se šunkou a vejcem
9. 02. 2007 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Bifteky se šunkou a vejcem: Bifteky z odleželé svíčkové odblaníme, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a na horkém sádle po obou stranách opečeme dohněda. …více»

Pikantní biftek

Pikantní biftek
9. 02. 2007 Hovězí maso +++++++-__
Příprava receptu Pikantní biftek: Bifteky lehce naklepeme a shrneme do původní velikosti. na horkém sádle je po obou stranách asi 4-5 minut opékáme. Před dokončením  …více»

Svíčkové řezy se sýrem

Svíčkové řezy se sýrem
9. 02. 2007 Hovězí maso +++++++-__
Příprava receptu Svíčkové řezy se sýrem: Očištěné a omyté maso nakrájíme na silnější plátky, naklepeme obráceným nožem, posolíme, poprášíme kořením, pokapeme …více»

Plněné žampióny

Plněné žampióny
5. 02. 2007 Mleté maso +++++-____
Příprava receptu Plněné žampióny: Žampiony očistíme a opatrně odstraníme nožky a vnitřní okraje kloboučků, abychom získali větší prostor na plnění. ... …více»

Kuře s kopřivovou nádivkou

Kuře s kopřivovou nádivkou
5. 02. 2007 Drůbeží maso ++++++-___
Příprava receptu Kuře s kopřivovou nádivkou: Omyté kuře osolíme. Kůži směrem od volete k tělu prsty uvolníme, aby se do volete vešlo hodně nádivky. …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !