MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená vinná klobása

Zapečená vinná klobása
4. 03. 2010 Mleté maso ++++++-___
Příprava receptu Zapečená vinná klobása: Stočenou vinnou klobásu poskládáme do pekáčku, pokapeme kečupem, přidáme žampiony, poklademe šunkovým salámem a dáme zapéct, během pečení přidáme kousek másla a trošku podlijeme vodou. Na konci pečen ... …více»

Zapečené pórky

Zapečené pórky
4. 03. 2010 Mleté maso +++++++___
Příprava receptu Zapečené pórky: Pórek nakrájíme na 10 cm dlouhé válečky a slupky vysunutím oddělíme tak,aby nám vznikly duté komínky. Připravené komínky naplníme směsí mletého masa. Na směs budeme potřebovat mleté mas, utřený česn ... …více»

Krokety z hovězího masa

Krokety z hovězího masa
2. 03. 2010 Mleté maso ++++++++-_
Příprava receptu Krokety z hovězího masa: Toastový chléb rozdrobíme do misky a zalijeme mlékem. Mléko slijeme stranou. Cibulia koriandr nasekáme najemno. Vidličkou rozmačkáme chléb. Přidáme mleté maso, cibuli, bylinky, vejce, mouku a podle c ... …více»

Karbanátky s tvarůžky

Karbanátky s tvarůžky
2. 03. 2010 Mleté maso +++++++-__
Příprava receptu Karbanátky s tvarůžky: Maso zpracujeme s vejcem, kořením, moukou a strouhankou s mlékem. Z masové hmoty tvarujeme silnější placičky, do kterých následně zabalíme malé kolečko tvarůžku. Každý plněný karbanátek ještě obalím ... …více»

Musaka alá francouzské brambory

Musaka alá francouzské brambory
28. 02. 2010 Mleté maso ++++++++__
Příprava receptu Musaka alá francouzské brambory: Na oleji opražíme cibulku a vložíme hovězí maso, které chvilku orestujeme, přidáme majoránku, červenů paprika, sůl, pepř a odstavíme. Lilek nakrájíme na plátky, osolíme, necháme vzejít vodu, osušíme a ... …více»
 

Mleté maso s rajčaty, balkánským sýrem a vínem

Mleté maso s rajčaty, balkánským sýrem a vínem
28. 02. 2010 Mleté maso +++++++++_
Příprava receptu Mleté maso s rajčaty, balkánským sýrem a vínem: Housku namočenou v mléce dobře vymačkáme. Přidáme mleté maso, nastrouhané brambory, vejce, sůl, pepř, nastrouhaný sýr, zahustíme strouhankou a dobře promícháme. Rukou navlhčenou vínem modelujeme malé ... …více»

Sekaná z tvarohu a sýra

Sekaná z tvarohu a sýra
25. 02. 2010 Mleté maso ++++++____
Příprava receptu Sekaná z tvarohu a sýra: Utřeme česnek se solí. Cibuli a pórek nakrájíme na malé kousky a vmícháme do tvarohu i s dalším kořením a strouhaným sýrem. Takto ochucený tvaroh důkladně promícháme s mletým masem. Ruce si namočíme ... …více»

Zahradnický řízek

Zahradnický řízek
22. 02. 2010 Mleté maso +++++++___
Příprava receptu Zahradnický řízek: Do mletého masa přidáme nastrouhanou cibuli, prolisovaný česnek, sůl, majoránku, teplé mléko – vyšleháme, přidáme vločky, vejce, strouhanku, zeleninu, sůl, dobře promícháme. Tvoříme malé řízečky, oba ... …více»

Pařížský biftek z mletého masa

Pařížský biftek z mletého masa
21. 02. 2010 Mleté maso +++++++++_
Příprava receptu Pařížský biftek z mletého masa: Všechny suroviny smícháme dohromady a vytvoříme 8 tenkých bifteků, které položíme na krajíčky toastového chleba. Opékáme pomalu na pánvi nejdříve stranu s masem, potom otočíme a opečeme chleba (šťáva ... …více»

Vynikající mišmaš

Vynikající mišmaš
17. 02. 2010 Mleté maso ++++++-___
Příprava receptu Vynikající mišmaš: Fazole si dáme přes noc do vody. Na oleji osmahneme cibuli a přidáme mleté maso. Promícháme a přidáme sojovku, worcester, protlak a pepř, zamícháme a přidáme papriky nakrájené na proužky. Zalijeme 0, ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !