Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Meruňkovojablečný krém

fotka Meruňkovojablečný krém
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Meruňkovojablečný krém:

425 g konzervovaných meruněk (pokrájených)  | 2 PL pudinku (prášku)  | 2 KL cukru  | 300 g jablek (oloupaných a nakrájených)  | 250 ml mléka  | 125 ml smetany

Postup přípravy receptu Meruňkovojablečný krém:

Meruňky (pár si necháme na ozdobu) smícháme s jablky a trochou šťávy z meruněk a dáme do nádoby vhodné pro mikrovlnku. Vlníme, lehce přikryté, asi 4 minuty nebo dokud není ovoce natolik měké, že se dá propasírovat či rozmixovat. Necháme zchládnout. Polovinu mléka dáme do nádoby vhodné pro mikrovlnku a vlníme do varu (asi 2 minuty). Přidáme druhou polovinu mléka ve které jsme rozmíchali pudinkový prášek. Zamícháme a vlníme asi 2 minuty. Zamícháme a vlníme do zhoustnutí. Vmícháme cukr a necháme zchládnout. Šlehačku ušleháme a vmícháme pudink a ovoce. Dáme do pohárů či misek, ozdobíme zbylými meruňkami a necháme vychladit.


Fotky receptu Meruňkovojablečný krém:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Meruňkovojablečný krém
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !