Použité suroviny receptu Mexický zeleninový salát:
150 g cherry rajčátek
| 1/2 konzervy kukuřice
| 4-5 konzervovaných kukuřičných klásků
| 1/2 konzervy sterilované červené fazole
| 1-2 červené cibule
| 1 malá brokolice
| 1 lžíce nasekané petrželky
| citronová šťáva
| olej
| sůl
Postup přípravy receptu Mexický zeleninový salát:
Kukuřičky a fazole scedíme, klásky nakrájíme na menší kousky a všechno vložíme do mísy.
Přidáme najemno nakrájenou cibuli a na osminky nakrájená rajčátka.
Brokolici rozdělíme na malinké růžičky a na pár vteřin je vložíme do vroucí vody nebo je můžeme jen propláchnout vroucí vodou.
Vychlazenou brokolici přidáme k ostatním surovinám.
Všechno důkladně promícháme. Olej smícháme s citronovou šťávou a zálivkou pokapeme salát.
Posypeme petrželkou a můžeme podávat.
Je to vynikajíci příloha ke kuřecímu masu.