Použité suroviny receptu Mražený krém s horkými višněmi :
3 ks vejce
| 100 g cukr krupice
| 500 ml smetana
| 15 cl malibu likér
| 100 g kokos
| 100 g višně
| 1 ks vanilkový cukr
| 5 cl griotka
Postup přípravy receptu Mražený krém s horkými višněmi :
Celá vejce vyšleháme ve vodní lázní do husté pěny. Poté šleháme do vychladnutí a opatrně smícháme pomocí gumové stěrky s vyšlehanou smetanou. Pozor, aby obě složky měly stejnou teplotu. Kokos namočíme do malibu a přidáme do směsi. Parfait dáme do připravených tvořítek a dáme vymrazit nejméně na 12 hod. Podáváme s horkými višněmi.
Vypeckované višně (mražené) zasypeme vanilkovým cukrem, přidáme griotku a krátce povaříme do zhoustnutí. Můžeme přidat, pro vůni, špetku skořice.
Fotky receptu Mražený krém s horkými višněmi :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!