Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nepečený ovocný dia moučník

fotka Nepečený ovocný dia moučník
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Nepečený ovocný dia moučník:

450 ml mléka  | 20 g želatiny  |  ovocný nápoj v prášku s náhr. sladidly  | 250 g tvarohu  | 1 Rama Cremefine ke šlehání  |  čerstvé ovoce /kompot/  |  dia piškoty  |  olej

Postup přípravy receptu Nepečený ovocný dia moučník:

Část mléka zahřejeme na zhruba 55 - 60 °C, přidáme želatinu, mícháme a necháme ji rozpustit. Tvaroh umixujeme nebo rozšleháme s rozpuštěnou želatinou, ostatním mlékem a přidáme nápojový prášek dle vlastní úvahy. Pokud ho nepoužijeme moc, tak musíme dosladit sladidlem. Pak už jen zlehka zamícháme ušlehanou Ramu nebo jinou šlehačku. Do této hmoty nakrájíme ovoce. Měla jsem broskve a broskvový nápoj v prášku. Pak dáme do větší formy vhodné na nepečené moučníky - mám umělohmotnou, mírně vymastíme olejem. Hmotu prokládáme piškoty. Necháme v chladničce pořádně ztuhnout.


Fotky receptu Nepečený ovocný dia moučník:

Nepečený ovocný dia moučník
Nepečený ovocný dia moučník
Nepečený ovocný dia moučník
Nepečený ovocný dia moučník
Fotky vložil: hlouskova 
Hodnocení receptu Nepečený ovocný dia moučník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !