Čas malinČas malin Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 17.08. 2019
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Noky v zelené postýlce

fotka Noky v zelené postýlce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Noky v zelené postýlce:

1 cibule  | 2 lžíce oleje  | 1 stroužek česneku  | 1 cuketa  | 450 g mraženého špenátu  | 400 g noků (polotovar)  |  sůl  | po 2 větvičkách bazalky, šalvěje, majoránky  |  pepř  |  nastrouhaný muškátový oříšek

Postup přípravy receptu Noky v zelené postýlce:

Cibuli oloupeme, nasekáme a podusíme na oleji. Česnek oloupeme, prolisujeme k cibuli a společně dusíme. Cuketu omyjeme, nakrájíme na plátky, opečeme na cibulce a vyjmeme. Rozmrazíme špenát a přidáme ho prohřát. Vše ochutíme kořením. Noky uvaříme podle návodu na obalu. Bylinky omyjeme, lístky nasekáme. Noky, špenát a bylinky promícháme.


Fotky receptu Noky v zelené postýlce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Noky v zelené postýlce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !