Použité suroviny receptu Salát z červeného zelí, pórku a hrušek :
300 g červeného zelí
| 2 střední pórky
| 3 zralé hrušky
| 1 lžíce citrónové šťávy
Postup přípravy receptu Salát z červeného zelí, pórku a hrušek :
Zelí omyjeme, odstraníme žebra a jemně nakrájíme. Přelijeme vařící slanou vodou a 2-3 minuty v ní necháme táhnout. Poté scedíme. Pórky šikmo nakrájíme na kousky v délce do 3 cm. Ve slané vodě je 3 minuty předvaříme, na sítu prolijeme studenou vodou, aby si zachovaly barvu a necháme okapat. Oloupané hrušky rozčtvrtíme, zbavíme jadřince a nakrájíme na plátky. Zakapeme citrónovou šťávou. Všechny přísady promícháme a podáváme s pepřovou zálivkou k vepřové pečeni.
Fotky receptu Salát z červeného zelí, pórku a hrušek :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!