Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Noky z brambor s čerstvým špenátem

fotka Noky z brambor s čerstvým špenátem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 42

Použité suroviny receptu Noky z brambor s čerstvým špenátem:

400 g list. špenátu  | 2 str. česneku  | 75 g parmazánu  | 2 vejce  | 800 g moučných brambor  | 80 g solamylu  |  sůl

Postup přípravy receptu Noky z brambor s čerstvým špenátem:

Brambory uvaříme ve slupce. Špenávoté listy spaříme v osolené vodě. Scedíme je a při tom je chladíme studenou vodou. Z listů opatrně vymačkáme vodu a nakrájíme je nahrubo. Parmazán nastrouháme. Česnek očistíme a nastrouháme.
Uvařené brambory prolisujeme. Přidáme k nim vejce, mouku, solamyl, sůl, parmazán a česnek. Těsto zpola vypracujeme, přidáme i nakrájený špenát a těsto opatrně vypracujeme. Připravené těsto na noky necháme asi 10 minut uležet.
Do hrnce dáme vařit větší množství vody, kterou osolíme. Z těsta lžící tvarujeme noky, které opatrně vkládáme do vroucí osolené vody. Noky vaříme asi 10 minut.


Fotky receptu Noky z brambor s čerstvým špenátem:

Noky z brambor s čerstvým špenátem
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Noky z brambor s čerstvým špenátem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !