Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Okurkový salát s křehkým tuňákem

fotka Okurkový salát s křehkým tuňákem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Okurkový salát s křehkým tuňákem:

1 okurka  | 1 lžíce majonézy Hellmann's Yofresh  | 1 lžíce nízkotučného jogurtu  | 1 lžíce čerstvého nasekaného kopru  | 1 stroužek česneku  |  šťáva z 1 citronu  |  sůl  | 400 g tuňáka  |  sezamová semínka  | 4 lžíce olivového oleje

Postup přípravy receptu Okurkový salát s křehkým tuňákem:

Okurku podélně nakrájíme škrabkou na zeleninu na tenké dlouhé plátky, dáme do mísy, smícháme s majonézou, jogurtem, koprem, lisovaným česnekem, citronovou šťávou a lehce osolíme. Necháme odležet. Mezitím nakrájíme tuňáka na špalíčky, osolíme a obalíme v sezamovém semínku. V pánvi rozehřejeme olej a zprudka na něm ze všech stran orestujeme tuňáka (opečeme jen povrch špalíčků, uvnitř musí maso zůstat nepropečené). Opečené špalíčky masa nakrájíme na plátky a podáváme s okurkovým salátem.


Fotky receptu Okurkový salát s křehkým tuňákem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Okurkový salát s křehkým tuňákem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !