Použité suroviny receptu Špagetová omáčka s mletým masem:
1 lžíce oleje
| 1 ks střední cibule
| 0,5 kg mletého masa
| 1 celá sklenice kečupu
| 1/2 kostky masoxu
| půl sáčku grilovacího koření
| dle potřeby tmavá jíška
| dle chuti pepř
| dle chuti cukr
Postup přípravy receptu Špagetová omáčka s mletým masem:
Cibuli nakrájenou na kostičky osmažíme na oleji do zlatova, na ní vsypeme mleté maso a mícháme, po chvilce vsypeme grilovací koření, poté půlku masoxu a trochu pepře-dle chuti. Zalijeme trochou vody a necháme pod poklicí půl hodiny vařit, ať maso změkne.
Poté přidáme celou sklenici kečupu. Stačí nějaký menší kečup.
Zahustíme tmavou jíškou.
NESOLÍME-grilovací koření bývá hodně slané.
Pokud je kečup moc kyselí, můžeme trochu osladit cukrem.
DOBROU CHUŤ!!