1/8 l vývaru z masa nebo masoxu
| 50 g másla
| 100 g šunky nebo salámu
| 50 g uherského nebo turistického salámu
| 30 g sýra
| 1 vejce
| 1 veka
| sůl
Postup přípravy receptu Pařížský chlebíček:
Do mixéru nalijeme vývar z masa nebo masoxu a po kouskách přidáváme máslo, pokrájený salám nebo šunku a kostičky sýra. Mixujeme nahrubo asi 3 minuty. Směs vyjmeme, zamícháme do ní nahrubo rozsekané vařené vejce. Veku v polovině rozkrojíme a vydlabeme. Část vydlabané střídky rozmělníme a vmícháme do nádivky, osolíme a veku naplníme. Zabalíme do alobalu a necháme zchladnout. Před podáváním krájíme na tenké příčné plátky.
Fotky receptu Pařížský chlebíček:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!