500 g játra
| 300 g vepř. kotlety
| 150 g bůček uzený
| 3 ks rohlík
| 2 ks vejce
| tymián
| jalovec
| 2 zrnka nové koření celé
| bobkový list
| sůl
| 1 ks cibule
| 6 zrnka pepř celý
Postup přípravy receptu Paštika divoká selská:
Játra očistíme a na jemně nakrájené cibulce rychle zavřeme,
uvnitř by měla zůstat krvavá. Vyjmeme na talíř a do šťávy
nakrajíme rohlíky. Játra rozkrájíme vložíme do mixéru a rozmixujeme
Postupně přidáváme ostatní složky - rohlíky, vejce, koření- semleté nebo rozdrcené a sůl. Do velmi jemně umixované hmoty přidáme na kostičky nakrájené kotlety a uzený bůček. Vzniklou hmotu upravíme do šišky jako sekanou a zabalíme do několika
alobalových vrstev /musí dobře těsnit/. V polovyhřáté troubě
pečeme zvolna cca 1 hodinu
Fotky receptu Paštika divoká selská:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!