Vložil: | Martinna |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 36 |
|
|
Použité suroviny receptu Toastovaný bagel s ramou s olivovým olejem, rajčaty, mozzarelou a čerstvou bazalkou:
4 ks bagely (nebo bulky)
| 80 g Rama s Olivovým olejem
| 50 g oliv (nejlépe naložených v olivovém oleji a česneku)
| 320 g rajčat
| 300 g mozzarely
| 20 g Bertolli Olivový olej (extra virgin)
| čerstvá bazalka
| sůl
| listový salát (lollo rosso, lollo bianco)
Postup přípravy receptu Toastovaný bagel s ramou s olivovým olejem, rajčaty, mozzarelou a čerstvou bazalkou:
Bagel podélně uprostřed rozřízneme, olivy nasekáme a smícháme s Ramou s Olivovým olejem, případně osolíme. Bagel rozpečeme na grilu nebo v troubě, namažene Ramou s Olivovým olejem a poklademe trhanými listovými saláty, rajčaty a mozzarelou. Nakonec posypeme nasekanou bazalkou a pokapeme olivovým olejem a přiklopíme vrchní částí rozpečeného bagelu.
Fotky receptu Toastovaný bagel s ramou s olivovým olejem, rajčaty, mozzarelou a čerstvou bazalkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!