Použité suroviny receptu Pekingské maso s máslovou zeleninou:
120 g pekingského masa
| 1,25 l vody
| 200 g směsi zmrazené zeleniny s kukuřicí
| 3 lžíce másla
| 2 lžíce škrobové moučky
| 1 pórek
| sůl, špetka kari
Postup přípravy receptu Pekingské maso s máslovou zeleninou:
Peking připravíme podle zásadního předpisu. Vychladlé maso smícháme se škrobovou moučkou a zvolna opečeme na másle dokřupava. Ke konci přidáme na kolečka nakrájený pórek, opečeme a vložíme zeleninu, kterou jsme předtím povařili v osolené vodě. Směs okořeníme, krátce ještě s masem opečeme a nakonec přidáme lžíci másla.
Fotky receptu Pekingské maso s máslovou zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!