asi 1kg česnekové pomazánky
| 4 vajíčka na tvrdo
| asi 4 kyselé okurky
| 1 toustový chléb
| asi 30-40 dkg salám-šunkový, kdo co má rád
| 2 klobásy
| asi 20 dkg tvrdý sýr
| zeleninu na ozdobu
Postup přípravy receptu Pivní půlitr slaný:
Na 2 půlitry,jsem použila toustový chléb s velkýma kostičkama. Nejdříve vykrájet kolečka z toustového chleba. Kolečko mažeme pomazánkou, na to dáváme postupně salám, okurky, vajíčka.. a střídáme až jsou hotové. Plátkový sýr trochu nahřát a obalit jím půlitr. Nakonec z klobásy ucho a pěnu opět z pomazánky, cukrářským sáčkem. Dozdobit zeleninou. Etiketu přilepíte také pomazánkou.(Pomazánka nemusí být česneková, kdo co má rád).
Já půlitr taky dělala bratrovy k 33. narozeninám. Je to jednoduché, dobře to vypadá a je to i zábavné. Ty Vaše vypadají přímo skvěle. Chválím a hodnotím 10.