Použité suroviny receptu Plněná papája se želatinou:
200 g cukru
| 6 kapek citronové šťávy
| 1 hrnek oloupaného a na kostičky nakrájeného jablka
| 1 hrnek na kostičky nakrájeného melounu
| 1 zralá papája
| 2 sáčky želatiny s citronovou příchutí
| 1 hrnek zelených přepůlených hroznů
Postup přípravy receptu Plněná papája se želatinou:
Smíchejte nakrájené ovoce, cukr a citronovou šťávu s želatinou rozpuštěnou ve dvou skleničkách vařící vody. Papáju oloupejte, odřízněte konce a vyndejte semínka. Naplňte ovocnou směsí, zabalte do alobalu a nechte minimálně celý den v lednici chladit. Před podáváním se vybalí, opatrně nakrájí na dvou centimetrové kousky a okamžitě sní.
Fotky receptu Plněná papája se želatinou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!